Unirii Green Properties

Interesul general pentru design-ul interior a crescut brusc odată cu debutul pandemiei ce ne-a determinat să petrecem mult mai mult timp în casă. Drept urmare, designerii de interior și arhitecții din toată lumea au depus un efort suplimentar pentru a găsii soluții de a îmbunătății starea de bine a oamenilor care petrec mai mult timp în căminul lor. Și nu e de mirare faptul că oamenii doresc să își transforme propria locuință într-un spațiu propice pentru toate activitățile esențiale pe care acum suntem nevoiți să le facem acasă, precum activități profesionale, studii sau chiar sportul.

Ți-am pregătit 5 trenduri globale în materie de design interior ce vor reprezenta tendințele oamenilor pentru următoarea decadă atunci când vine vorba de amenajarea propriei locuințe:

1. Plante, plante și iar plante

Cu siguranță nu este nicio surpriză pentru nimeni faptul că decorul natural ia și mai mare amploare. Ne lipsesc ieșirile în natură, aerul proaspăt, verdele crud care este atât de plăcut ochiului și sufletului. `În 2021 nu există „prea multe plante”.

2. Mobilier din fibre naturale

Complementar cu decorul bazat pe plante vine mobilierul din fibre naturale. Dacă până nu demult acestea se regăseau mai mult în amenajări rustice, în 2021 se integrează de minune în orice încăpere cu iz modern. Fibrele naturale sunt ușoare, estetice, confortabile și ne duc cu gândul la o seară călduroasă de vară.

3. Arcadele

Arcadele revin și ele în trendurile generale pentru că îți oferă senzația de spațiu deschis prin care poți circula ușor dintr-o parte în alta a locuinței. Pot fi integrate atât pentru compartimentarea camerelor, formațiuni în pereții încăperilor sau chiar formele ferestrelor. Împreună cu elementele naturale și mobilierul din fibre naturale, oferă locuinței tale un aspect organic și extrem de estetic.

4. „Mini-Colțurile” integrate pentru studiu și lucru

Așa cum menționam la începutul articolului, flexibilitatea spațiului în care locuim a devenit esențială odată cu necesitatea lucrului sau a studiului de acasă. Dacă până acum biroul avea spațiul lui separat în locuințele noastre, astăzi am găsit metode prin care să integrăm colțurile de lucru în mobilierul general al casei.

5. Scări interioare integrate în mobilier

Penthouse-urile și casele individuale din complexul rezidențial Unirii Green Park Residence vin cu scări interioare pe care, iată, le poți integra într-un mod foarte practic și estetic cu mobilierul din casă. Poți să te folosești de ele pentru a crea spații de depozitare ascunse fară a afecta aspectul open-space al casei tale.

Abonează-te la ultimele oferte și noutați!

[contact-form-7 id=”9″ title=”CF Subscribe”]

* Trimițând prezenta solicitare, ești de acord cu politica de confidențialitate.