Despre Noi

Cel mai nou complex rezidențial din Târgu Mureș, construit cu natura în minte.

s
COMPLEX REZIDENȚIAL

Unirii Green Park

Situat într-o zonă cu multă verdeață, ferită de agitația orașului dar nici prea departe de centru, Unirii Green Park Residence a fost conceput ținând cont de nevoile tale și ale familiei tale.

Am vrut ca natura să fie elementul de bază, alături de un plan de construcții modern, bazat pe materiale de cea mai înaltă calitate. Pentru că știm ce înseamnă alegerea unei noi locuințe, am diversificat oferta de apartamente pentru toate gusturile și buzunarele.

  • 2 Camere
  • 3 camere
  • 4 camere
  • 5 camere
  • Garsoniere

Galerie Foto Proiect

Caracteristici

Amplasament

Complexul nostru este situat pe Strada Pomilor 32, Târgu Mureș

Accesibilitate

Am vrut ca tu să fii aproape de natură dar nu departe de civilizație. Zona în care am amplasat construcțiile este una foarte accesibilă atât pentru mașina personală cât și pentru transportul în comun.

Securitate

Pentru că nu ne permitem incidente neplăcute, complexul nostru beneficiază de pază și protecție pentru ca tu să te simți mereu în siguranță.

Diversitate

Am conceput 3 tipuri de blocuri care să găzduiască apartamentele în cel mai eficient mod, astfel că ai parte de o ofertă diversificată de clădiri și apartamente.

Spații de joacă

Copilul tău nu se va plictisi niciodată iar tu vei retrăi inocența copilăriei alături de el, în spațiile special amenajate pentru cei mici.

Locuri de parcare

Am pus la dispoziție locuri de parcare pentru ca tu să ai locul tău asigurat.

You don't have permission to register